Interieur

Interieur behandeling

Uw auto weer als nieuw

Auto Cleaning Bodegraven verzorgt professionele interieur behandelingen voor de binnenkant van uw auto. Een goede reiniging van het interieur van uw auto is minstens zo belangrijk als de buitenkant. Een schone auto van binnen is prettig voor uzelf en belangrijk voor het waardebehoud van uw auto.

Is uw auto toe aan een interieurbehandeling? Dan kunt u contact opnemen met Auto Cleaning Bodegraven voor het maken van een afspraak. Wij zorgen ervoor dat de binnenkant van uw auto, de bekleding, de ramen en de bagageruimte er weer schoon en netjes uit zien.

Uw auto schoon en fris

Na een grondige schoonmaak van de binnenkant krijgt u uw auto weer als nieuw terug. Hij ruikt zelfs als nieuw, omdat wij ook de bekleding en de matten volledig reinigen. Stof, vlekken en geurtjes verdwijnen na een interieur behandeling door Auto Cleaning Bodegraven.

De prijs van een interieur behandeling door Auto Cleaning Bodegraven is vanaf € 150.

De voordelen van een interieur behandeling:

 • Stofzuigen bekleding en matten
 • Schoonmaken kunststofdelen
 • Reinigen van de ramen
 • Reinigen en behandelen dashboard
 • Reinigen van de hemelbekleding

Auto bekleding laten reinigen

Als u uw auto vaak gebruikt heeft de bekleding veel te verduren. Zichtbare verkleuringen en vlekken in de bekleding van uw auto is geen fijn gezicht. Laat daarom de binnenkant van uw auto grondig reinigen door Auto Cleaning Bodegraven. Wij behandelen de bekleding van uw auto grondig, zodat u zich niet meer hoeft te ergeren aan vlekken of viezigheid. Wel zo fris!

Leer behandeling

Naast stoffen bekleding verzorgen wij ook professionele leer behandeling. Leren bekleding van uw auto vraagt om extra zorg. Auto Cleaning Bodegraven is specialist in het behandelen van leer in elke auto. Na de behandeling van uw lederen bekleding is uw auto weer als nieuw, omdat wij de oorspronkelijke kleur van het leer kunnen terugbrengen en kleine scheurtjes behandelen voor het beste resultaat.

Herstellen lederen bekleding

Is de lederen bekleding van uw auto beschadigd of verkleurd? Auto Cleaning Bodegraven behandelt het leer in uw auto vakkundig en wij herstellen lichte beschadigingen. Krasjes en kleine scheurtjes in uw lederen autobekleding verdwijnen en de kleur van het leer krijgt zijn oorspronkelijke tint weer terug. Laat uw lederen bekleding vakkundig door ons herstellen. Een genot voor het oog en een belangrijke factor voor de waarde van uw auto.

Ozon behandeling

Een ozon behandeling zegt u misschien niet direct iets, maar het is een service die wij steeds vaker aanbieden aan onze klanten. Het is een extra service binnen ons vakgebied als het gaat om een grondige reiniging van de binnenkant van uw auto. Het interieur van uw kan door verschillende oorzaken vervuild zijn, waardoor geuren in uw auto blijven hangen. De ozon behandeling wordt gedaan voor particulieren en auto’s die zakelijk gebruikt worden, zoals werkbussen en bestelauto’s.

Vrij van geuren en bacteriën

Laat vervelende geurtjes in uw auto neutraliseren met de ozon behandeling van Auto Cleaning Bodegraven. Wij zijn specialist in grondige autoreiniging en het verwijderen van geurtjes in uw interieur. De ozon behandeling neutraliseert geuren die bijvoorbeeld afkomstig zijn van tabak, huisdieren, etensresten, urine, verf, vlees, vis, brand en chloor. Ook worden bacteriën vernietigd en remt de ozon behandeling de groei van nieuwe bacteriën af.

 • Complete interieur behandeling
  Vanaf € 150,-
 • Bekleding reinigen
  Vanaf € 75,-
 • Leer behandeling
  Vanaf € 75,-
 • Ozon behandeling
  Vanaf € 125,-

Afspraak maken

Gebruik maken van onze diensten? Vul het formulier via onderstaande knop in of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Auto Cleaning Bodegraven?
 • Gespecialiseerd autopoetsbedrijf
 • Betrouwbaar en vakkundig
 • Duurzaam resultaat
 • Service en kwaliteit
 • Behoud van waarde van uw auto