Behandeling van de buitenkant van uw auto

In de loop der tijd kunnen lakken dof worden of verkleuren. UV-straling van de zon, weersomstandigheden, de wasstraat en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter op uw lak. Een deskundige behandeling kan ervoor zorgen dat de showroomkleur terugkeert en de lak weer zal glanzen.

De exterieur behandeling houdt in:

  • Grondige wasbeurt;
  • Velgen reinigen;
  • Behandelen met auto klei (verwijderen hardnekkig vuil);
  • Polijsten (verwijderen lichte krassen);
  • Behandelen met auto detailing klei;
  • Aanbrengen waslaag op gelakte delen;
  • Ontdoen van poetsresidu.

Uw investering voor een exterieur behandeling: vanaf € 150

Diamondbrite lakverzegeling

Zou het niet geweldig zijn om uw auto zonder noemenswaardig onderhoud in showroomstaat te krijgen en te behouden?
Dat is mogelijk met de lakverzegelingsbehandeling met Diamondbrite!

Wat doet Diamondbrite precies voor uw autolak? Diamondbrite vormt een diamantharde beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en blijft ook de kleur dieper. Bovendien kunnen insecten en vuil zich veel minder goed hechten op de lak doordat de Diamondbrite beschermlaag voor een spiegelglad oppervlak zorgt. Hierdoor laat de auto zich ook veel makkelijker wassen.

Deze behandeling geeft bescherming tegen wegenzout, zure regen, industrie uitstoot, verkeersvuil, insectenresten en andere atmosferische vervuiling die op uw voertuig terecht kan komen. Eenmaal behandeld met de Diamondbrite lakverzegeling zal het voertuig een unieke bescherming hebben. Het lakwerk kan door u onderhouden worden met de door ons bijgeleverde shampoo en conserver. Deze bijgeleverde producten volstaan voor een heel jaar.

Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring met Diamondbrite opgebouwd en wij kunnen u een lakverzegelingsbehandeling met Diamondbrite zeker aanraden!

Uw investering voor volledige poetsbeurt, inclusief een Diamondbrite behandeling: vanaf € 495