Glas Coating

Glas Coating

Bescherming die blijvend is

Naast de diensten die wij bieden voor het reinigen en poetsen van uw auto, kunt u bij Auto Cleaning Bodegraven terecht voor exclusieve behandeling met glas coating. Bent u een autoliefhebber? Dan maakt glas coating echt het verschil voor de uitstraling en het behoud van uw auto.

Wat is glascoating?

Glascoating is een optimale bescherming voor uw auto die u altijd voor een vakkundige autopoetsbedrijf laat uitvoeren. Auto Cleaning Bodegraven is specialist op het gebied van glas coating. Wij garanderen een duurzaam resultaat waar u lang van geniet. Met glas coating krijgt vuil in feite geen kans.

Uw ramen en lak voorzien wij van een expliciete beschermlaag waardoor vuil zich niet kan hechten. Bij het wassen van uw auto spoelt u het vuil er gemakkelijk van af. Tevens is uw auto beschermd tegen krasjes en verkleuring.

Doorbraak in technologie

De doorbraak start op moleculair niveau. Waar veel coatings gebruik maken van silicum oxide (SiO2) is bij ceramic Guard het oxide (zuurstof) vervangen door carbon (koolstof).

Door deze moleculaire aanpassing ontstond het SiCarbon+ molecuul met als groot voordeel een betere laagdichtheid.

Bij SiO2 verdwijnt tijdens het proces van uitharden 30% van de laagdikte, terwijl SiCarbon+ een maximaal verlies heeft van maar 5%.

Weg met krasjes en vuil

Uw auto krijgen de best mogelijke bescherming met glascoating. Het wassen van uw auto was nog nooit zo eenvoudig. De coating op uw auto zorgt voor een beschermlaag waardoor uw lak en ramen langdurig beschermd zijn. Uw lak op de auto is minder gevoelig voor krassen en wordt beschermd tegen weersinvloeden als zuren en UV-stralen.

Hoogwaardige bescherming voor lak en ramen

Kies ook voor glascoating als een hoogwaardige bescherming voor uw auto met een langdurig resultaat. Bij de glascoating behandeling hoort een complete poetsbeurt met grondige reiniging van uw auto van binnen en buiten. Voor de beste bescherming en het allermooiste resultaat behandelen wij uw auto tot slot met een glascoating.

Auto Cleaning Bodegraven vertelt u graag meer over de ervaring met glas coating. Wij kunnen u resultaten laten zien van zeer tevreden klanten die kozen voor een glas coating behandeling. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met vakspecialist Arthur Pikaar.

 • Glas Coating - Nieuwe auto
  Vanaf € 699,-
 • Glas Coating - Gebruikte auto
  Vanaf € 999,-

Afspraak maken

Gebruik maken van onze diensten? Vul het formulier via onderstaande knop in of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Auto Cleaning Bodegraven?
 • Gespecialiseerd autopoetsbedrijf
 • Betrouwbaar en vakkundig
 • Duurzaam resultaat
 • Service en kwaliteit
 • Behoud van waarde van uw auto